Menu

Wilt u ook gezond meer dan 10.000 kg per koe melken?

6-7-2018
Wilt u ook gezond meer dan 10.000 kg per koe melken?

Alleen gezonde koeien zijn in staat die extra liters melk te geven. Onze Productiebrok Ultra Gezondheid is niet alleen erg smakelijk, maar het ondersteunt ook een gezonde en hoge melkproductie.

Productiebrok Ultra Gezondheid
Productiebrok Ultra Gezondheid wordt volgens onze Zuiver Voer-filosofie geproduceerd. De geur en smaak van deze brok is voor de koeien zeer aangenaam. Dit stimuleert de opname. Daarnaast bevat de brok grondstoffen met essentiële vetzuren die het dier zelf niet kan aanmaken. Door de unieke productie en samenstelling ondersteunt de brok de weerstand en gezondheid van de koe. Productiebrok Ultra Gezondheid bevat 1.000 VEM, 115 WDVE en 20 FEB.

Gemiddeld 10.020 kg melk
Het afgelopen jaar hebben we de gemiddelde cijfers bijgehouden van alle bedrijven die Productiebrok Ultra Gezondheid voeren. Het jaargemiddelde kunt u vinden in onderstaande tabel.

Aantal koeien 122
Melkproductie 10.020 kg
Vet 4,29%
Eiwit 3,53%


Glucogene Nutriënten (GN)
Productiebrok Ultra Gezondheid bevat veel Glucogene Nutriënten (GN). Deze bestanddelen in het voer kunnen door het dier omgezet worden in glucose en vervolgens gebruikt worden voor lactoseproductie. Wanneer het rantsoen genoeg Glucogene Nutriënten bevat blijf de conditie van de koeien op peil wat de melkeiwitproductie kan verhogen.

VOORDELEN

  • Goede opname door unieke smaak- en geurstoffen
  • Positieve invloed op weerstand
  • Gemakkelijk veel kilogrammen per koe melken
  • Betere uiergezondheid
  • Goede stikstof- en fosfaatefficiëntie

Meer weten of vragen?
Heeft u vragen over de productiebrok Ultra gezondheid (artikelcode 24699)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Bestellingen kunt u doorgeven aan onze verkoopbinnendienst via order@argroep.nl; 0317-499510.