Menu

VLOG productiebrokken

5-3-2020
VLOG productiebrokken

AR heeft de productielocatie in Lienden volledig ingericht op het maken van voeders volgens de VLOG-standaard. Hierdoor kunnen er veel verschillende grondstoffen ingezet worden en kan er kostenefficiënt worden ingespeeld op de wensen die melkveehouders aan de brokken stellen.

Een van de VLOG-voeders die naar volle tevredenheid van melkveehouders wordt ingezet is VLOG Productiebrok Gezondheid Ultra (artikel 35033BR5). Deze brok past uitermate goed bij hoog productieve en verse melkkoeien. Door het hoge energieaandeel in de vorm van Glucogene Nutriënten is er veel omzetting naar glucose. Glucose is de drijvende factor voor melkproductie. Daarnaast bevat de brok ook energie in de vorm van essentiële vetzuren. Door de juiste verhoudingen aan essentiële vetzuren wordt de vruchtbaarheid ondersteund. Het is een smakelijke brok die extra toevoegingen bevat die de weerstand van hoogproductieve dieren ondersteunen en de vertering verbeteren. Al deze factoren zorgen ervoor dat u gezond hARd kunt melken met de deze brok.

AR produceert alle melkveevoeders volgens het Zuiver Voer-principe. Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden. Door iedere grondstof de juiste bewerking te geven ontstaat er een unieke voerstructuur.