Menu

Uitbreiding en specialisatie vleesveeteam

24-5-2019
Uitbreiding en specialisatie vleesveeteam

Onze groeiende klantenkring in de vleesveesector in combinatie met een grotere behoefte aan specialistische kennis en advisering zijn voor AR aanleiding om het vleesveeteam uit te breiden en verder te specialiseren.

De laatste jaren heeft AR haar klantenkring in de vleesveesector flink uitgebreid. Steeds meer vleesveehouders ondervinden de voordelen van Zuiver Voer in combinatie met een team dat kennis van zaken heeft. Hierin werken we succesvol samen met de coöperaties CZAV (Zuidwest-Nederland) en Vitelia (Zuidoost-Nederland), waarvoor AR het rundveevoer produceert.

Jacco Camps
In samenwerking met Vitelia is Jacco Camps als nieuwe vleesveespecialist aangenomen. Jacco is geruime tijd werkzaam in de vleesveesector. Ook in mengvoerland is hij een bekend gezicht. Per 1 juli treedt Jacco in dienst bij Vitelia. Binnen het vleesveeteam werkt hij mee aan de begeleiding van onze klantenkring in de vleesveesector.

Toenemende specialisatie
Om bij de toenemende specialisatie van de vleesveehouderij het vleesveeteam aan te sturen is Harm van Hattem aangesteld als verkoopleider vleesvee. Het vleesveeteam bestaat uit de volgende personen:

  • Walter Rozendaal (regio midden/oost, 06-52775004)
  • Ard van de Griend (regio zuid/west, 06-51294685)
  • Jacco Camps (regio zuid/oost, 06-12416492)
  • Harm van Hattem (verkoopleider, 06-30401999)

Hiermee is ons team op volle sterkte. We werken graag samen met u aan een maximaal presterende veestapel.