Menu

Rustige vertering, ook tijdens weidegang

31-3-2017
Rustige vertering, ook tijdens weidegang

Vanaf maandag 3 april introduceert AR de nieuwe reeks Structuurbrok Gras voor melkvee. Deze brokken zijn speciaal ontwikkeld voor het stimuleren van een rustige vertering en voor een optimale benutting van het weidegras. Deze rustige vertering is belangrijk. Juist wanneer de koeien naar buiten gaan en grote hoeveelheden vers gras krijgen is het een uitdaging om toch mooie mest te houden.

Een onvoldoende benutting van energie, eiwitten en mineralen door de koe is te zien aan dunne mest. Om de vertering van de koe extra te ondersteunen heeft AR zes nieuwe Structuurbrok Gras-voeders ontwikkeld. Structuurbrok Gras past goed naast weidegang, maar ook bij een (pittig) stalrantsoen. In de praktijk zien we dat met de voeders de mestconsistentie verbetert.

Uniek - Maximaal rendement
24734BR5 Structuurbrok Gras Uniek 90
24738BR5 Structuurbrok Gras Uniek 100
24739BR5 Structuurbrok Gras Uniek 110
 
Maxima - Maximaal technisch resultaat
24688BR5 Structuurbrok Gras Maxima 90
24690BR5 Structuurbrok Gras Maxima 100
24694BR5 Structuurbrok Gras Maxima 110


Zuiver Voer
De gezondheid van uw koeien speelt een belangrijke rol bij de melkproductie. Gezond hARd melken doet u met Zuiver Voer van AR. Met dit kwalitatief hoogwaardige voer blijven uw koeien in topconditie en zijn ze in staat die extra liters melk te geven. Bij de productie en ontwikkeling van Zuiver Voer maken we bewuste keuzes voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Zuiver Voer is voer met zuivere grondstoffen, die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. U hebt hierdoor zekerheid over wat u uw dieren voert.

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze nieuwe voeders of wilt u een bestelling plaatsen? Naam dan contact op met een van onze melkveespecialisten of bel met onze verkoopbinnendienst 0317-499520.