Menu

Productiebrokken Power en Lipo Turbo

7-4-2021
Productiebrokken Power en Lipo Turbo

Voor de melkveehouder die streeft naar gezond hARd melken zijn de Productiebrokken Power en Lipo Turbo een goede aanvulling op het rantsoen. Deze brokken brengen niet alleen een mooi eiwitaandeel met zich mee, ze bevatten ook extra energie vanuit verschillende vetbronnen.

De productiebrokken Power (24733BR5) en Lipo Turbo (24727BR5) zijn beide samenstellingen voor melkveehouders die bewust bezig zijn met het verhogen van de vetzuren in het rantsoen om het rendement van de veestapel te verhogen. De brokken passen uitermate goed bij hoogproductieve en verse melkkoeien. Het makkelijk verteerbare aandeel energie ondersteunt de melkproductie en de melkvetproductie. De juiste verhoudingen aan essentiële vetzuren bevorderen tevens de conditie en de vruchtbaarheid van uw koeien.

De productiebrok Lipo Turbo is een samenstelling uit de Maxima-reeks en bevat toevoegingen die het pensmilieu en de gezondheid van de koe extra ondersteunen. De samenstellingen zijn zowel regulier als in een VLOG-variant verkrijgbaar (VLOG Productiebrok Power 35016BR5 en VLOG Productiebrok Lipo Turbo 34034BR5).

Overleg met uw specialist welke productiebrokken het beste passen bij uw bedrijf.