Menu

Ondersteun de vruchtbaarheid van uw koeien met de juiste mineralen

12-5-2022
Ondersteun de vruchtbaarheid van uw koeien met de juiste mineralen

Voor het rendement én voor de toekomst van uw melkveebedrijf is een goede vruchtbaarheid van de koe essentieel. Na het afkalven hebben koeien vaak een tekort aan bepaalde vitamines en mineralen. Door ze hierbij te ondersteunen kunt u de gezondheid en de vruchtbaarheid verbeteren. Met onze Mineralen AR Vruchtbaarheid Vitaal geeft u de koe precies wat ze nodig heeft.

Samen met DSM hebben we de Mineralen AR Vruchtbaarheid onder de loep genomen. Op basis hiervan hebben we de samenstelling verbeterd, zodat deze nog beter aansluit bij de behoefte van de koe. De samenstelling is uitvoerig in de praktijk getest.

Nieuwe naam, zelfde productcode
Omdat het product nog sterker bijdraagt aan de vitaliteit van de koe is de naam aangepast naar Mineralen AR Vruchtbaarheid Vitaal. De productcode blijft gelijk. Binnenkort ontvangen we de eerste levering van het vernieuwde product.

Tijdelijk in blanco zakken
Vanwege grondstoffentekorten is de productie van de nieuwe zakken helaas vertraagd. Mineralen AR Vruchtbaarheid Vitaal zal daarom tijdelijk in een blanco zak geleverd worden.

Meer weten of bestellen?
Neem contact op met uw specialist rundvee of met onze klantenservice voer, 0317-499510.