Menu

Omschakelen naar VLOG-melk

2-9-2019
Omschakelen naar VLOG-melk

Heeft u al kennisgemaakt met het assortiment VLOG- en non-GMO-voeders van AR?

Steeds meer melkfabrieken (waaronder Leerdammer en Cono) kiezen voor producten die vallen onder het VLOG-certificaat. Dit vraagt om melk die wordt geproduceerd volgens de regels van VLOG. Als u per 1 januari VLOG-melk wilt leveren, moet er vóór 1 oktober VLOG-voer in de silo.

Eén fabriek volledig VLOG
AR heeft ervoor gekozen om één fabriek geheel GMO-vrij te maken. Hierdoor kunnen we flexibel produceren waarbij elke dag geproduceerd en geleverd kan worden. Een ander voordeel is dat er meer ruimte is voor VLOG-grondstoffen. Dit biedt meer mogelijkheden in het gebruik van verschillende grondstoffen, waardoor er geen concessies aan de kwaliteit van het voer hoeven te worden gedaan. Denk hierbij aan de eiwitkwaliteit van het voer. Door deze flexibele productie kan AR bijdragen aan het verhogen van het voersaldo en inspelen op de specifieke wensen van melkveehouders.

Zuiver Voer
Onze VLOG-voeders worden geproduceerd volgens de Zuiver Voer-filosofie. Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voedingswaarde hebben. Met Zuiver Voer streven we naar gezond hARd melken.

Meer informatie
Wanneer u wilt omschakelen of wanneer u vragen heeft over het VLOG-assortiment kunt u contact opnemen met uw specialist rundvee of met onze verkoopbinnendienst, telefoon 0317-499510.