Menu

Nieuw assortiment VLOG-voer voor melkvee

16-2-2018
Nieuw assortiment VLOG-voer voor melkvee

AR heeft een uitgebreid assortiment melkveevoeders ontwikkeld dat geproduceerd wordt volgens de VLOG-standaard. Dit houdt in dat de voeders non-GMO (vrij van gentechnieken) zijn. Hiermee anticipeert AR op de toenemende vraag naar voeders die volgens de VLOG-standaard geproduceerd zijn.

De verwachting is dat de eerste zuivelverwerkers op zeer korte termijn overgaan op VLOG-melk. Melkveehouders die VLOG-melk willen produceren moeten voeders inkopen die aan de VLOG-standaard voldoen. AR produceert de VLOG-voeders voor melkvee in de gespecialiseerde fabriek. Daarnaast beschikt AR over eigen op- en overslaglocaties. AR is hierdoor in staat de verschillende grondstofstromen aantoonbaar gescheiden te houden. Ook zorgt dit voor flexibiliteit in de productie. Bovendien werkt AR met een ijzeren voorraad van kritische grondstoffen. Klantspecifieke orders kunnen hierdoor iedere dag uitgeleverd worden.

Volledig assortiment
Het afgelopen half jaar heeft AR al volop VLOG-voeders geproduceerd en geleverd. Omdat de vraag toenam is er een volledig assortiment ontwikkeld. De namen van de voeders en de indeling in reeksen komt overeen met het reguliere assortiment melkveevoeders. Naast VLOG-melkveevoeders heeft AR ook non-GMO mineralen, melkpoeders en enkelvoudige voeders in haar assortiment. Klik hier voor een overzicht van het assortiment.

Meer weten of bestellen?
Wilt u meer weten over ons VLOG-assortiment? Neem dan gerust contact op met een van onze melkveespecialisten of onze verkoopbinnendienst via 0317-499510.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route