Menu

Nieuw assortiment vleesvee en rosé

achterzijde vleesvee

Het assortiment vleesvee- en rosévoeders is vernieuwd op basis van praktijkervaringen, nieuwste inzichten vanuit onderzoek en de Zuiver Voer-filosofie. Onder de noemer Zuiver Voer maken we bewuste keuzes voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Door de constante samenstelling van de voeders is het op uw bedrijf mogelijk een constant rantsoen voor uw dieren te realiseren. Het resultaat van dit alles: gezond hARd groeien!

Nieuwe voeders

Een van de nieuwe voeders is Kalvermix Vitaal (artikel 34904ME0). Dit mengsel bevat onder andere geëxtrudeerd lijnzaad als makkelijk opneembare energiebron. Het bevat tevens een hoge concentratie vitaminen en mineralen voor extra ondersteuning van de gezondheid en vertering. Uniek is dat Kalvermix Vitaal vitamine C en B8 bevat. Dit verbetert de gezondheid van de luchtwegen en zorgt voor een meer constante groei van de dieren.

Buffer AR Uniek

Aan de voeders uit de Maxima-reeks, de vleesveestructuurbrokken en vleesveestructuurmixen voegen we standaard Buffer AR Uniek toe. Dit mengsel verbetert de penswerking en beschermt de pens tegen verzuring. Daarnaast zorgen de speciaal geselecteerde gisten voor een betere benutting van het rantsoen.

Optimalisatie productieproces

We streven voortdurend naar verbetering. Daarom hebben we in onze fabrieken het productieproces van de vleesveestructuurmixen geoptimaliseerd. Dit resulteert in een nog mooiere structuur van het voer en minder ontmenging.

Stuur mij de assortimentsfolder

7-2-2020


  1. Door dit formulier te versturen, gaat u akkoord met onze privacy statement.