Menu

Nieuw assortiment melkvee + actie

7-2-2020
Afbeelding: 2017 Programma melkvee

Op basis van de nieuwe kuilen en de actualiteiten met betrekking tot de fosfor- en stikstofefficiëntie in de melkveehouderij heeft AR het assortiment (gangbaar en VLOG) vernieuwd.

Wijzigingen

Het vernieuwde assortiment biedt voor ieder bedrijf en iedere visie een passend rantsoen. Een goed rantsoen is de basis voor een hoge fosfaat- en stikstofefficiëntie en een lage carbonfoodprint (CO2). Per product zijn het fosforgehalte en de carbonfoodprint aangegeven op de kaart.

Nieuw! Power Structuurmix (artikelcode 24950ME3)

Power Structuurmix is een mix van producten die ieder hun eigen bewerking hebben ondergaan. Het product bevat veel energie en eiwit voor een optimale penswerking. De energie bestaat uit Glucogene Nutriënten (door o.a. geplette gerst) en Lipogene Nutriënten. Door de geplette gerst die het product bevat is de fermentatie rustig. De eerste praktijkervaringen zijn zeer positief: de kleur en de conditie van de koeien verbeteren en de melkproductie stijgt.

Actie

Tot en met 30 mei is Diamond V gratis aan de Power Structuurmix toegevoegd. Diamond V is een wetenschappelijk onderbouwde gistcultuur die de groei van essentiële micro-organismen in de pens stimuleert. Dit betekent dat er meer voedingsstoffen beschikbaar zijn voor melk, gehaltes en gezondheid.

Assortiment VLOG-voeders

Naast het gangbare assortiment heeft AR ook een uitgebreid assortiment VLOG en non-GMO voeders

Assortimentskaart aanvragen?

De assortimentskaarten zijn op te vragen via onze website: het reguliere assortiment en het VLOG assortiment.