Menu

Koe in de wei, mineralenemmer erbij

5-5-2021
Koe in de wei, mineralenemmer erbij

Het verstrekken van de juiste hoeveelheid aan vitaminen, mineralen en sporenelementen is van belang voor een optimale productie, gezondheid en vruchtbaarheid. Weidegras bevat vaak te weinig essentiële mineralen. Nu veel dieren weer dagelijks in de wei staan kan dit zorgen voor tekorten.

Een tekort of overmaat aan mineralen kan de prestaties en de diergezondheid negatief beïnvloeden. De mineralenemmers van AR zijn een makkelijke manier om uw koeien en jongvee te voorzien van vitaminen, mineralen en sporenelementen. Ze kunnen makkelijk in de wei worden geplaatst. Daarnaast zijn ze weersbestendig waardoor zij hun harde structuur zowel in de stal als tijdens het weiden behouden.

Breed assortiment mineralenemmers
Het assortiment bevat verschillende mineralenemmers afgestemd op de behoeftes van het dier. Zo bevat de mineralenemmer voor jongvee een mineralenmengsel die een positieve invloed heeft op de pensfermentatie en voerbenutting. Daarnaast is er extra aandacht voor de botontwikkeling. De rundveemineralen zijn specifiek gericht op het aanvullen van de tekorten die kunnen ontstaan tijdens het weiden. Bij de droogstandsmineralen ligt de focus op het ondersteunen van de weerstand, vruchtbaarheid en klauwgezondheid. De antivlieg mineralenemmers bevatten plantenextracten die vliegen weren en zijn daardoor ideaal voor jongvee en droge koeien die in de zomer veel last hebben van vliegen!

Mineralenemmer AR Jongvee antivlieg (geel) 22596K20
Mineralenemmer AR Rundvee blauw (blauw) 21570K20
Mineralenemmer AR Droogstand antivlieg (wit) 21571K20
Mineralenemmer AR Rundvee bio (groen) 22561K20

 

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route