Menu

Kalvermelk AR Compleet

20-10-2021
Afbeelding: Kalf met fles gecomprimeerd

Nadat het kalf met biest is opgestart, heeft het kalf een hoogwaardige kalvermelk nodig om voldoende weerstand op te bouwen en de groei goed in te kunnen zetten. Kalvermelk AR Compleet (artikel 21425K20) is hier bijzonder geschikt voor.

Groei essentieel

Voldoende groei in de opstartfase is essentieel voor een goede ontwikkeling van het maagdarmstelsel. Een goed ontwikkeld maagdarmstelsel zorgt voor betere opname van ruw- en krachtvoer na de opfokfase. De basis voor een hoogproductieve melkkoe ligt bij de opstart van het kalf.

Kalvermelk AR Compleet ondersteunt jeugdgroei

Kalvermelk AR Compleet ondersteunt een hoge jeugdgroei. Het compleet voeren betekent dat de kalveren onbeperkt gevoerd kunnen worden met deze kalvermelk. Kalveren kunnen dan vaker kleine porties drinken. De opname en verteerbaarheid worden hierdoor verhoogd wat leidt tot een hogere groei en betere ontwikkeling van het kalf. Uit onderzoek is gebleken dat bij het onbeperkt voeren van Kalvermelk AR Compleet een 40% hogere groei bereikt kan worden in de eerste twee levensweken van het kalf ten opzichte van beperkt voeren.

Eigenschappen Kalvermelk AR Compleet

  • Makkelijk aan te maken
  • Zakt niet uit
  • Kan koud verstrekt worden

Meer weten of bestellen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via 0317-499510 of mail naar voer@argroep.nl