Menu

Gratis slurf bij volle vracht Sodagrain

24-3-2021
Gratis slurf bij volle vracht Sodagrain

Profiteer nu van onze actie Sodagrain. Bij een bestelling van een volle vracht Sodagrain en Sodagrain Rogge ontvangt u een gratis slurf.

Sodagrain stimuleert de melkproductie. Het bevat een hoog aandeel zetmeel en door de hoge pH heeft Sodagrain een bufferende werking. De huidige maiskuilen zijn onbestendiger. Voor een hogere melkproductie en meer melkeiwit is het belangrijk om het rantsoen aan te vullen met bestendig zetmeel. Daarnaast past Sodagrain goed bij vers gras met een hoog aandeel onbestendig eiwit en is het een goede aanvulling bij een beperkte ruwvoervoorraad.

Meer melk en melkeiwit
Sodagrain bevat ongeveer 600 gram zetmeel per kilogram droge stof waarvan 250 gram bestendig zetmeel. Met Sodagrain komen veel Glucogene Nutriënten vrij. De koe kan die omzetten in glucose en vervolgens in lactose, melk en melkeiwit. De energie in Sodagrain stimuleert de vorming van microbieel eiwit en daarmee de realisatie van melkeiwit.

Voordelen Sodagrain:

  • Bufferende werking (pH)
  • Meer melk en melkeiwit
  • Een rustige vertering
  • Extra energievoorziening.

Houdbaarheid
Wat opslag betreft is de slurf de beste optie. In de slurf wordt Sodagrain goed geconserveerd en is het beschermd tegen weersinvloeden. De afmeting van de slurf is ongeveer 25 meter lang, 2 meter breed en 1,5 meter hoog. De houdbaarheid is 3 maanden.

Actievoorwaarden
De actie loopt tot en met 30 april 2021. Normaal wordt € 7,50 per ton in rekening gebracht voor het leveren in slurf. De actie geldt alleen bij volle vrachten en zolang de voorraad strekt.