Menu

Gezond hARd melken

20-1-2022
Gezond hARd melken

Met de huidige melkprijzen is het rekenen om te kijken of het loont om ferm door te melken. Een hoge melkproductie van uw melkvee wordt bereikt door voldoende melkstimulans vanuit het rantsoen. Glucogene energie is de melkdrijvende factor van een rantsoen. Een voorbeeld van een grondstof die veel glucogene energie bevat is geplette gerst. Dit is ook een belangrijk grondstof in veel van onze assortimentsvoeders.

Zuiver Voer
Alle voeders van AR worden volgens het Zuiver Voer-principe geproduceerd. Dat betekent dat er wordt gewerkt met zuivere grondstoffen. Er wordt zorgvuldig nagedacht over de grondstofkeuze om de benutting ervan zo hoog mogelijk te maken en de verliezen te beperken. Iedere grondstof heeft zijn bewerking. Er wordt verschil gemaakt in de structuur van de grondstoffen zodat de grondstof zijn optimale functie in het dier heeft. Dit principe zorgt er bijvoorbeeld voor dat in de Structuurbrok Gras de fermentatie in de pens rustiger en meer geleidelijk verloopt. Daarnaast voldoen alle producten aan het keurmerk VoederWaarde.nl waardoor de voedingswaarde gegarandeerd kan worden.

Vraag onderstaand onze folder Assortiment Melkvee aan of neem voor vragen over het assortiment contact op met een van onze specialisten.


  1. Door dit formulier te versturen, gaat u akkoord met onze privacy statement.