Menu

Ecosyl voor een betere vertering van ruwvoer

31-3-2017
Ecosyl voor een betere vertering van ruwvoer

De kwaliteit van ruwvoer speelt een belangrijke rol in de vertering en prestaties van dieren. Om de voedingswaarde van het ruwvoer zoveel mogelijk te benutten, is een snelle en efficiënte conservering van groot belang. Dit kan gerealiseerd worden door Ecosyl toe te voegen aan de kuil.

Uit onderzoek is gebleken dat kuiltoevoegingsmiddelen een positief effect hebben op de conservering van de kuil. Een van de kuiltoevoegingsmiddelen beschikbaar is Ecosyl. Ecosyl bevat de speciale bacteriestam MTD/1. Deze bacteriestam kan snel en efficiënt een grote hoeveelheid melkzuurbacteriën produceren. Dit zorgt voor een snellere pH-daling van de kuil en een verbeterde verteerbaarheid van het ruwvoer. Het resultaat is te zien aan de extra melkproductie.

De voordelen van Ecosyl kuiltoevoegingsmiddelen op een rij:

  • Hoogwaardige bacteriestam
  • Gelijkmatige en krachtige werking in de kuil
  • Miljoen melkzuurbacteriën per gram product
  • Behoud voederwaarde
  • Snellere pH-daling van de kuil
  • Verbeterde verteerbaarheid van ruwvoer (extra melkproductie)

Assortiment kuiltoevoegmiddelen gras

Productnaam Eigenschappen Type graskuil Toepassing
Ecosyl 50/100 MTD/1 melkzuurbacteriën voor een betere conservering Graskuilen zonder verhoogd risico op broei Vloeibaar (ULV tot standaard) en granulaat
Ecocool MTD/1 melkzuurbacteriën voor een betere conservering en PJB/1 azijnzuurvormende bacteriën om broei te remmen Graskuilen met hoog ds-gehalte, risico op broei Vloeibaar (ULV tot standaard)
DA Ecostable MTD/1 melkzuurbacteriën voor een betere conservering en Kaliumsorbaat om gisten en schimmels te remmen Graskuilen met risico op broei Vloeibaar (standaard tot granulaat)


Actie Ecosyl
Profiteer nu van onze voorverkoopactie op Ecosyl-producten. Tot 15 april 2017 krijgt u 10% korting bij uw bestelling op deze middelen.

Meer weten of bestellen?
Heeft u vragen of wilt u Ecosyl bestellen? Neem dan contact op met een van onze voorlichters of bel onze verkoopbinnendienst, telefoon 0317-499520.