Menu

Vraag naar VLOG-melk blijft toenemen + ACTIE

24-9-2019
Actieprijs VLOG Productiebrok Excellent

Bel Leerdammer en Cono gaan vanaf 1 januari over op VLOG-melk. Melkveehouders die per 1 januari VLOG-melk willen leveren, moeten vóór 1 oktober VLOG-voer in de silo hebben. De VLOG Productiebrok Excellent leveren we daarom nu extra voordelig!

Om aan de toenemende vraag naar VLOG-voer te kunnen voldoen, is fabriek Lienden volledig ingericht op het maken van het rundvee VLOG-voer. Doordat de fabriek niet gedeeld hoeft worden met reguliere grondstoffen is er meer ruimte voor eiwitrijke non-GMO-grondstoffen. Hierdoor is er meer grondstofkeuze en hoeft VLOG-voeren dus helemaal niet duur te zijn!

Net als voor onze reguliere klanten is het doel bij VLOG ook gezond hARd te melken. Dit lukt voor onze reguliere klanten net zo goed als voor onze VLOG klanten.

De VLOG Productiebrok Excellent is een smakelijk brok die goed past bij een grasrijk rantsoen. Het bevat veel glucogene nutriënten die van belang zijn bij het omzetten van het graseiwit naar verteerbaar eiwit. Daarnaast is in deze brok extra aandacht besteed aan de vezels, waardoor de energie in de brok geleidelijk aan vrij komt. Zo kan de koe de energie en eiwit op een efficiënte manier benutten.

Wilt u graag weten of het overschakelen naar VLOG ook voor u interessant is? Neem dan contact op met uw specialist rundvee, of met onze verkoopbinnendienst, telefoon 0317-499510.

Profiteer nu van onze scherpe actieprijs
VLOG Productiebrok Excellent is nu verkrijgbaar voor de netto prijs van maar €24.90 per 100 kg, bij afname van 12 ton (mag ook in combinatie met andere voersoorten), incl. automatische betalingskorting. Deze actie is geldig t/m 2 november 2019. Bestellen? Bel Richard ter Beek, 06-22503625 of met de verkoopbinnendienst, 0317-499510.