Menu

Biologische mineralen rundvee

4-8-2017
Biologische mineralen rundvee

AR introduceert de Bio Mineralenemmer AR Rundvee (22561K20). Deze emmer voorziet rundvee van de belangrijkste vitaminen en mineralen en is geschikt voor de biologische veehouderij. De Bio Mineralenemmer AR Rundvee is een mooie aanvulling op het biologische assortiment van AR.

Een goede mineralen- en vitaminevoorziening is belangrijk voor een gezonde groei, productie en vruchtbaarheid van de dieren. Een deel van de mineralen en vitaminen komt via het ruwvoer binnen. Dit is echter te weinig om te voorzien in de behoefte van het dier. Aanvullen via de voeding is noodzakelijk. Krachtvoeders bevatten veelal extra toegevoegde vitaminen en mineralen. Voor dieren die geen of weinig krachtvoer krijgen kunnen mineralen apart bijgevoerd worden.

Aanvullen bij weiden
Voor rundvee dat in de wei loopt is het aanvullen van mineralen essentieel. Vooral richting de herfst wanneer de voederwaarde van het gras lager is, wordt de mineralenvoorziening via het gras minder. De Bio Mineralenemmer AR Rundvee biedt dan een ideale aanvulling.

Ons assortiment biologische rundveemineralen:

Emmer:

  • 22561K20 Bio Mineralenemmer AR Rundvee

Mineralenmengsel / zakgoed:

  • 22500K20 Bio Mineralen AR Vitaal
  • 22501K20 Bio Mineralen AR Droogstand

Meer info of bestellen?
Neem contact op met onze verkoopbinnendienst, 0317-499510.