Menu

Actie Koelbox: ondersteun uw koeien met Buffer AR Uniek

19-7-2019
Actie Koelbox: ondersteun uw koeien met Buffer AR Uniek

Er komen weer hoge temperaturen aan. Koeien kunnen hier veel last van hebben waardoor gezondheid, vruchtbaarheid en melkproductie onder druk komen te staan. U kunt de koe hierbij ondersteunen door extra buffer te voeren. Zo verkleint u de kans op pensverzuring.

Bestelt u nu minimaal 500 kg Buffer AR Uniek dan ontvangt u een handige koelbox cadeau!

Kenmerken Buffer AR Uniek
Het smakelijke mengsel bevat naast natriumbicarbonaat verschillende andere buffergrondstoffen. Dit zorgt voor een goede spreiding van de buffercapaciteit waardoor het product langer werkt dan natriumbicarbonaat. Daarnaast ondersteunt Buffer AR Uniek de microbenpopulatie in de pens en de darmen met behulp van gistcelwanden. Dit heeft een positief effect op de weerstand.

Actievoorwaarden
Buffer AR Uniek is verpakt in zakken van 20 kg. U ontvangt de koelbox bij afname van minimaal 500 kg Buffer AR Uniek in één keer. De actie is geldig t/m 3 augustus 2019. Maximaal 1 koelbox per klant. De koelbox wordt meegeleverd bij de bestelling.

Vragen of bestellen?
Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten of geef de bestelling door aan onze verkoopbinnendienst via order@argroep.nl of 0317-499510.