Menu

Kwaliteitsvoeders voor rundvee

AgruniekRijnvallei (AR) levert voor melkvee, vleesvee en jongvee een uitgebreid assortiment hoogwaardige kwaliteitsvoeders. Welk voer het beste bij uw bedrijf past hangt af van uw doelstellingen en de mogelijkheden op uw bedrijf. Onze specialisten denken graag met u mee om voor uw bedrijf het optimale rantsoen te bepalen. Verder kunt u voor mineralen, ruwvoeders, meststoffen en zaaizaden bij AR terecht.

Zuiver Voer. Goed voor uw koeien. Goed voor u.

Innovatie award voor Zuiver Voer

Bij AR geloven we in zuiver voer. Onder de noemer Zuiver Voer maken we dan ook bewuste keuzes voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Zuiver Voer is voer met zuivere grondstoffen, die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van uw dieren. En dus voor uw rendement. Maar ook voor de wereld om ons heen. Want Zuiver Voer draagt bij aan een meer transparante en verantwoorde voedselketen. Met Zuiver Voer kijken we vooruit en zijn we voorbereid op wat komen gaat.

We produceren Zuiver Voer volgens drie basisprincipes:

Zuivere grondstoffen

Elke grondstof zijn bewerking

Voedingswaarde gegarandeerd

Van grondstof naar fabriek

We beschikken over eigen op- en overslaglocaties in Wageningen, Lienden en Doetinchem. Alle grondstoffen die binnenkomen worden van tevoren uitvoering gecontroleerd op kwaliteit. De grondstoffen voor Zuiver Voer worden zowel per boot als vrachtauto aangeleverd. In onze specialistische fabrieken wordt er vervolgens voer van gemaakt. Door de verschillende aanvoermogelijkheden zijn we flexibel op de grondstoffenmarkt. Hierdoor kunnen we grondstoffen scherp inkopen.

Speciale bewerking

Afbeelding: Perserij_bijgesneden

Zuiver Voer vraagt om een speciale bewerking. Om het te kunnen produceren hebben we onze fabrieken in Wageningen en Didam om laten bouwen. Grondstoffen gaan niet meer als mengsel door de hamermolen, maar krijgen ieder hun eigen, specifieke bewerking. We kunnen grondstoffen tot verschillende fijnheden malen, pletten en walsen. Hierdoor ontstaat voer met de juiste structuur en deeltjesgrootte. 

Ga snel naar:

Koeien AgruniekRijnvallei
Melkvee
Vleesvee
Vleesvee
ontwormen-jongvee
Jongvee
Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route