Menu

AR Structuurcheck

Afbeelding: Structomix in hand

Met de AR Structuurcheck brengen wij snel en kosteloos de structuur van het voer in kaart. Een homogene structuur van pluimveevoeders zorgt ervoor dat de hen alle nutriënten binnenkrijgt die zij nodig heeft om gezond en efficiënt te produceren. Daarnaast zorgt het voor werkgemak.

Ontmenging

Bij een slechte structuur is de kans op ontmenging in het voersysteem groot. Bij ontmenging zakken kleinere delen naar de bodem. Vitamines, mineralen en aminozuren zitten juist in deze kleine delen. Doordat de hen voorkeur heeft voor grotere stukken worden deze belangrijke voedingsstoffen niet opgenomen. Dit heeft gevolgen voor de vitaliteit van de hennen, de eierkwaliteit en uiteindelijk voor de voerwinst.

Snel en kosteloos

Met de AR Structuurcheck brengen wij snel en kosteloos de structuur van het voer in kaart. Op verschillende plaatsen in het voersystemen nemen wij een voermonster. Vervolgens bepalen we de structuurwaarden van de monsters.

Interesse?

Bent u benieuwd of de hennen overal in de stal hetzelfde voer binnenkrijgen? Wij voeren graag de AR Structuurcheck uit en denken graag met u mee over mogelijke aanpassingen. Zo zorgen we er samen met u voor dat u het maximale resultaat uit een koppel hennen haalt.

Ik wil graag de AR Structuurcheck laten uitvoeren

  1. Door dit formulier te versturen, gaat u akkoord met onze privacy statement.