Menu

AR Calcopiksteen: zorgt voor afleiding en voegt nutriënten toe

Afbeelding: Afb_Piksteen2

AR Calcopiksteen is een afleidingsproduct voor kippen dat gemaakt is van eierschalen. Naast het positieve effect op het gedrag voegt de piksteen ook nutriënten toe. De piksteen bestaat voor het grootste gedeelte uit gedroogde eierschalen. De eierschalen zijn afkomstig van brekerijen en hebben een interessant nutritioneel profiel. 

Voordelen

  • Veilig in gebruik. Geregistreerd aanvullend diervoeder bij zowel GMP+ als SecureFeed. Dit diervoeder wordt hiermee uitgebreid gemonitord op diverse ongewenste stoffen, waaronder salmonella.
  • De pikstenen beschikken over een interessant nutritioneel profiel. De piksteen bevat zo’n 65% gedroogde eierschalen.
  • Circulair voedermiddel. De gedroogde eierschalen zijn afkomstig van brekerijen.
  • Gunstig effect op eischaalkwaliteit en darmgezondheid. Dit is gebleken uit eerder onderzoek.
  • Geen zout toegevoegd.

Nutritionele samenstelling AR Calcopiksteen

Verkrijgbaarheid

De AR Calcopiksteen is rechtstreeks bij AR te bestellen. Niet-AR-klanten kunnen de pikstenen eenvoudig via ARwebshop.nl bestellen. In deze webshop worden stukgoedproducten aangeboden voor onder andere pluimvee, varkens, rundvee en schapen. De pikstenen worden binnen 2 werkdagen geleverd en vanaf 300 kg gratis thuisbezorgd.|
 

Meer informatie over gebruik

Wilt u meer informatie over het gebruik van pikstenen en/of afleidingsmateriaal? Neem dan contact op met Bert Bout, 06-82558021 / b.bout@argroep.nl of vul het formulier in.

 

Neem contact met mij op

  1. Door dit formulier te versturen, gaat u akkoord met onze privacy statement.