Menu

Pluimveevoeders

Bruine leghennen

Met haar pluimveevoeders speelt AgruniekRijnvallei (AR) een prominente rol in de pluimveehouderij in Nederland. AR levert voor alle marktconcepten van gangbare tot biologische voeders voor zowel legpluimvee als vleespluimvee (vleeskuikens, kalkoenen en eenden) in elke levensfase. De voeders staan voor het behalen van topresultaat.

Ontdek Zuiver Voer.

Wij geloven in zuiver voer. Onder de noemer Zuiver Voer maken we dan ook bewuste keuzes voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de legprestaties van uw pluimvee. 

Zuivere grondstoffen

Elke grondstof zijn bewerking

Gegarandeerde voedingswaarde

Van grondstof naar fabriek

We beschikken over eigen op- en overslaglocaties in Wageningen, Lienden en Doetinchem. De grondstoffen voor Zuiver Voer worden zowel per boot, trein als vrachtauto aangeleverd. Alle grondstoffen die binnenkomen zijn van tevoren uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit. Voor sommige grondstoffen, zoals mais, geldt dat ze rechtstreeks vanuit het buitenland naar onze specialistische pluimveevoerfabriek in Barneveld worden vervoerd. Door de verschillende aanvoermogelijkheden zijn we flexibel op de grondstoffenmarkt.

Speciale bewerking

Afbeelding: Martijn van den Born_21

Zuiver Voer vraagt om een speciale bewerking. We kunnen nu alle grondstoffen afzonderlijk opslaan en bewerken. Grovere grondstoffen maken we fijner. Andersom worden te fijne grondstoffen extra bewerkt om ze te binden. Aan het eind voegen we alle afzonderlijk bewerkte grondstoffen samen tot één geheel. Het resultaat is een uniforme voerstructuur met de ideale deeltjesgrootte. Het voer heeft de juiste scherpte voor een goede darmwerking en de homogene structuur verkleint de kans op selectief pikken.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route