Menu

Assortiment melkgeiten en opfok

Afbeelding: AR geitenvoeders folder voorkant

Het assortiment van AR is speciaal afgestemd op de specifieke behoeftes van geiten. Voor iedere fase hebben wij een passend aanbod. Voor het compleet voeren van geiten hebben wij speciale voeders in ons assortiment opgenomen. Op verzoek maken wij geitenbrok op maat. Ook voor een onbezorgde opfok van uw lammeren heeft AR een breed scala aan producten. 

Melkgeiten

In het assortiment geitenvoer zit Sereen verwerkt. Geiten hebben voldoende Sereen nodig voor een gezonde vertering, goede mest en optimale voerefficiëntie. De behoefte aan Sereen neemt toe naarmate de melkgift stijgt. Ons assortiment geitenvoeders bestaat uit twee reeksen: Uniek en Maxima.

Uniek: voor een maximaal rendement
Maxima: voor maximaal technisch resultaat
> Download de melkgeiten-folder

Lammerenopfok

Een goed ontwikkeld lam is de basis voor een goed producerende melkgeit. Het doel is een melkgeit waarmee een hoge efficiëntie en een hoog voersaldo worden gerealiseerd. AR levert een compleet assortiment voor een zorgeloze opfok van uw lammeren.
> Download de lammerenopfok-folder

Biologisch

Naast gangbaar geitenvoer produceert en levert AR ook biologisch voer.

Compleet voeren

Het assortiment bevat ook geitenvoeders voor compleet voeren. Het compleet voeren van geiten houdt in dat in het rantsoen krachtvoer de belangrijkste component is. Om de geiten van voldoende structuur te voorzien, krijgen zij daarnaast onbeperkt stro. Ook kan graszaadhooi of grof kuilgras bijgevoerd worden.

Eigen samenstellingen en rantsoenoptimalisatie

Voor iedere geitenhouderij hebben wij een passende samenstelling in het assortiment. Uiteraard zijn eigen samenstellingen ook mogelijk. De geitenspecialisten van AR kunnen ook een bedrijfsspecifiek rantsoen opstellen. Zij vertalen uw wensen in een voeradvies dat precies is afgestemd op uw bedrijf. Het uitgangspunt is de behoefte van uw geiten.

Vragen of advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten..

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route