Menu

Geitenbrok AR Flush

17-8-2018
Geitenbrok AR Flush

Om de geiten komend jaar weer aan een nieuwe lactatie te laten beginnen is het belangrijk dat de geiten en lammeren drachtig worden en dat schijndracht voorkomen wordt.

Om geiten drachtig te krijgen is het van belang dat ze gezond en vitaal zijn. Daarnaast kan er met voeding gestuurd worden op een betere vruchtbaarheid. Hiermee kan de aanmaak van hormonen gestimuleerd worden. Ook zijn er vitaminen en mineralen die de ontwikkeling van het follikel stimuleren.

Ondersteunen vruchtbaarheid
AR heeft de Geitenbrok AR Flush (24865BR5) ontwikkeld. Deze brok bevat speciale mineralen die de vruchtbaarheid ondersteunen. Daarnaast wordt er voorzien in belangrijke suikers en vetzuren die belangrijk zijn bij de eisprong en de bevruchting.

Voordelen

  • Speciale vitaminen en mineralen ondersteunen de vruchtbaarheid.
  • Zeer smakelijke suikers stimuleren de afgifte van de hormonen LH en FSH. Deze hormonen hebben effect op de eisprong en de ontwikkeling van het gele lichaam.
  • Bevat omega-3-vetzuren die de innesteling van de embryo stimuleren.

Advies
Geitenbrok AR Flush dient van 3 weken vóór tot 3 weken na het dekken ingezet te worden. Bij opfokgeiten voert u 1 tot 1,5 kg ter vervanging van opfokbrok. Bij melkgeiten is dit ook 1 tot 1,5 kg, (deels) als vervanging van de productiebrok.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route