Menu

Extra melkvet tijdens lactatie met Geitenbrok AR Lipo Plus

14-4-2017
Extra melkvet

De opfokperiode voor de lammeren is achter de rug en de lactatiefase is inmiddels begonnen. De aandacht is nu gevestigd op de melkproductie en met name de hoeveelheid melkvet.

Tijdens de transitie zorgt veel melkvet voor extra energie-afvoer, wat onwenselijk is. Wanneer de geit succesvol aan de lactatie begonnen is, mag het melkvet stijgen. Geitenbrok AR Lipo Plus (artikelcode 24866BR5) kan hier extra ondersteuning bieden. Deze brok bevat veel Lipogene nutriënten. Dit zijn nutriënten die de geit nodig heeft voor de opbouw van melkvet. Voorbeelden hiervan zijn pensbestendige vetten, maar ook koolhydraten die in de pens worden afgebroken tot vluchtige vetzuren in de vorm van azijnzuur.

Geitenbrok AR Lipo Plus en AR Transitie
De Geitenbrok AR Lipo Plus kan 1 tot 2 kg per geit worden gevoerd. Tijdens de transitiefase kan deze brok goed afgewisseld worden met Geitenbrok AR Transitie. Door een geleidelijke overgang kunnen de geiten zich aanpassen aan de andere broksoort.

Meer info?
Heeft u vragen of wilt u meer over weten over onze geitenvoeders? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze voorlichters. Bestellingen kunt u doorgeven aan onze verkoopbinnendienst, telefoon 0317-499510.