Menu

Geitenvoeders voor een optimale gezondheid en melkgift

Afbeelding: Geitenvoeders AgruniekRijnvallei

U wilt gezonde geiten die veel liters produceren met de juiste gehaltes. Dat is mogelijk met Zuiver Voer van AgruniekRijnvallei (AR). Dit voer kenmerkt zich door de beste grondstoffen die ieder een unieke bewerking krijgen. Alleen met het juiste voer kan een geit gezond produceren. Het assortiment van AR bevat voer voor melkgeiten, lammerenopfok, biologische geiten en compleet voeren. De geitenvoeders staan garant voor gezonde geiten die in staat zijn veel liters met de juiste gehaltes te produceren. produceren.

Individueel bewerkte grondstoffen

Zuiver Voer kenmerkt zich door onder andere het gebruik van zuivere grondstoffen en de bewerking van de grondstoffen. Elke grondstof krijgt een eigen, specifieke bewerking. Hierdoor ontstaat de juiste structuur voor iedere grondstof waardoor de voedingstoffen beter opgenomen en omgezet worden in melk. De fermentatie verloopt rustiger in de pens en algehele gezondheid verbetert.

Compleet assortiment geitenvoeders

Of u nu zoekt naar biologisch of regulier geitenvoer, AR heeft een compleet aanbod van voeders in het assortiment. Van de opfok van lammeren tot hardwerkende melkgeiten. Ook als u kiest voor compleet voeren kan AR u hiervoor van de juiste voeders voorzien. Liever een eigen samenstelling? Op verzoek maken wij geitenvoer op maat.

> bekijk het assortiment voor melkgeiten en opfok

> ga naar biologisch geitenvoer

Advies bedrijfsvoering en strategie

Naast het produceren en leveren van voer kunnen wij u ook helpen met de juiste keuzes maken in management en strategie. Dit is belangrijk om uw bedrijf gezond en goed te laten draaien. Onze geitenspecialisten denken graag met u mee.

Inzicht in resultaten

Met behulp van een interactief management programma kan de specialist samen met u kijken naar de resultaten van uw geiten. Hiermee krijgt u inzicht in de technische en economische kengetallen van uw bedrijf.

Meer info of advies

Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route