Menu

Welke spuitlicentie heb ik nodig?

23-6-2022
Welke spuitlicentie heb ik nodig?

Bureau Erkenningen heeft een stroomschema ontwikkeld waaruit u eenvoudig kunt afleiden welke licentie u nodig heeft. Ondernemers hebben niet altijd in beeld dat ‘Bedrijfsvoeren’ noodzakelijk is wanneer u beslissingen neemt voor anderen of personeel aanstuurt. Houd dit goed in de gaten.

Klik hier voor de tool: Erkenningen | Welke licentie heb ik nodig?

Controleer daarnaast hoe lang uw huidige pas nog geldig is. Momenteel organiseert CAF een aantal bijeenkomsten. Kijk voor het aanbod op de site van CAF of op onze gezamenlijke website kennisbijeenkomsten.nl. Wanneer uw oude pas verlopen is en u voldoende kennisbijeenkomsten gevolgd heeft, ontvangt u een verlenging. Sinds kort worden er standaard geen fysieke pasjes meer verstrekt maar kunt u de licentie inzien als u inlogt op www.erkenningen.nl. Maak een printscreen voor uw administratie of bewaar de inlog. Een 'hard copy' pas zoals u gewend bent is optioneel wel te koop voor 7,50 euro.

Om gewasbeschermingsmiddelen aan u te mogen leveren, moeten wij in het bezit zijn van uw geldige licentienummer. Wanneer uw licentie verlopen is of binnenkort verloopt, vragen wij u om een kopie van uw nieuwe licentie (of het nummer plus de vervaldatum) te sturen naar plant@argroep.nl of per fax 0418-655940. Wij danken u voor uw medewerking.

Nieuwsbrief
Contact

Zandweistraat 20
Waardenburg
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0418-655944
F 0418-655940
E plant@argroep.nl

bereken de route
openingstijden