Menu

Nieuw in ons assortiment: Catefix

20-4-2022
Nieuw in ons assortiment: Catefix

AR Plant is dealer geworden van Catefix. Catefix is de duurzame oplossing in de strijd tegen de processierups (100% biologisch | 100% natuurlijk | 100% plantaardig).

Mechanisme en toepassing
De nesten worden met Catefix eenvoudig bespoten via een standaard rug-/planten-/slangenspuitje met de pure oplossing. De gespoten zetmeeloplossing zet zich om in glucose en kapselt in en verhardt de nesten. Zo wordt uitbreiding van de populatie voorkomen en wordt overlast van brandharen direct weggenomen. Catefix is gemakkelijk en snel aan te brengen en volledig afbreekbaar. Het gefixeerde en behandelde nest kan blijven zitten. Het vormt een voedingsbodem voor vogels en natuurlijke vijanden en gaat op in de natuur. Los daarvan voorkomt het een verdere uitbreiding van de rupsenpopulatie. Bijkomend voordeel is dat de eiken niet meer worden kaalgevreten. 

Catefix is 100% effectief, gemakkelijk en snel aan te brengen en is volledig afbreekbaar. Het is een efficiënte en schaalbare oplossing die kan worden uitgevoerd door elke professionele hovenier/boomverzorger. Dit middel leent zich prima voor plaatselijke overlast, zowel bij particulieren als bij gemeentes. Catefix heeft een fysieke werking waardoor dit middel zowel particulier als professioneel gebruikt mag worden, waarbij geen een licentie nodig is.

Klik hier voor meer informatie