Menu

Groene aanslag behandelen

28-2-2022
Groene aanslag

Groene aanslag en vervuiling op verhardingen kunt u behandelen met Biomos. Voor dit product heeft u geen spuitlicentie nodig. Spuit het oppervlak goed nat; dan verdwijnen de dikkere lagen met aanslag uitstekend. Voor een optimale bestrijding tegen hardnekkige aanslag en vervuiling kunt u Steengoed toevoegen. Voor een goede werking moeten deze producten inbranden. Pas ze daarom bij voorkeur toe bij zonnig weer en een niet te lage temperatuur.

Dimanin is een welbekend product om groene aanslag te verwijderen van onder andere stenen. Dit middel heeft een lange werkingsduur en blijft lang aanwezig doordat het middel niet verdampt. Voor een toepassing met dit product heeft u een spuitlicentie nodig. Als u gaat behandelen met Dimanin dan moet u de oppervlakten goed bevochtigen, vooral poreuze materialen zoals bakstenen, trottoirtegels etc.

Om mos op het gazon goed te bestrijden is ijzersulfaat een uitstekende oplossing. Pas dit niet toe op bestrating en stenen omdat het een roestachtige kleur kan veroorzaken

Nieuwsbrief
Contact

Zandweistraat 20
Waardenburg
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0418-655944
F 0418-655940
E plant@argroep.nl

bereken de route
openingstijden