Menu

Bestellen plukmateriaal

U kunt hier uw bestelling opgeven voor plukmateriaal.
U kunt uw bestelling doorgeven via onderstaand formulier. U kunt ook de flyer downloaden en uw bestelling hierop invullen.

Actie

Maak kans op deze Hawk Kite

Bestel uw plukmateriaal op tijd via ons bestelformulier en maak kans op 1 van de 3 Hawk-Kite vogelverschrikkers. Deze realistische namaak-valk klimt en duikt als een echte valk en verjaagt daarmee kleinere dieren.

Assortiment Plukmateriaal

Naast de pluktreinen en plukkist/plukemmer wordt er steeds meer gebruikgemaakt van plukhandschoenen om de kwaliteit van het fruit te waarborgen en plukprestatie te optimaliseren. Ook voor regenkleding kunt u terecht bij AR.

Vogelafschrikmateriaal
Verjaag vogels met ronddraaiende reflecterende bollen of laat een nepvalk boven uw boomgaard vliegen.

Plukemmer en plukkist
Onze plukemmer en plukkist hebben een schuimrubberen voering. Deze biedt het fruit extra bescherming.

Plukhandschoenen
Met plukhandschoenen ondervindt u minder (nagel)schade aan uw fruit en is er meer grip tijdens het plukken van het fruit. De technologie AD-APT® wordt geactiveerd door de beweging van de handen en de verhoogde temperatuur in de handschoen. Daardoor komt een verkoelend bestanddeel vrij dat uw handen drooghoudt en afkoelt. AD-APT technologie nu ook beschikbaar in de handschoen met nopjes.

Pluktrap
AR Plant levert de 3-poot ladder Maxall, beschikbaar in 8, 10 en 12 sporten. Daarnaast zijn er de standaard huishoudtrappen met bordes beschikbaar.

Pluktrein
Onze pluktrein staat bekend als de beste en meest gebruiksvriendelijke pluktrein. De pluktrein heeft een lange levensduur en is snel leverbaar, zowel met als zonder spatlap. De pluktrein is ook leverbaar met een verhoging onder de voorraadbak. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze voorlichters.

Opbergstelling pluktreinen
In de opbergstelling kunt u praktisch en veilig uw pluktreinen opstapelen. De gestapelde pluktreinen nemen weinig ruimte in en kunnen eenvoudig worden gestald. 

HandschoenenPlukemmerHawk eyePluktreinDriepoot ladder

Bestelformulier plukmateriaal

  1. Plukhandschoenen
  2. Maxiflex Endurance (genopte coating)
  3. Maxiflex Ultimate AD-APT
  4. AD-APT Maxiflex
  5. Pluktrappen
  6. Plukemmers/kisten
  7. Afschrikmateriaal
Nieuwsbrief
Contact

Zandweistraat 20
Waardenburg
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0418-655944
F 0418-655940
E plant@argroep.nl

bereken de route
openingstijden