Menu

Over AgruniekRijnvallei

Coöperatie AgruniekRijnvallei telt ongeveer 2.000 actieve leden en heeft circa 300 medewerkers in dienst. De hoofdvestiging van AR is Wageningen. Coöperatie AgruniekRijnvallei is enig aandeelhouder van AgruniekRijnvallei Holding B.V. De diverse bedrijfsactiviteiten van AR zijn hierin als zelfstandige werkmaatschappijen ondergebracht. De totale jaaromzet bedraagt € 240 miljoen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wageningen.

AgruniekRijnvallei is actief in de volgende markten:

  • Agrarische markt. Via AR Voer, AR Biologisch, AR Bedrijfsontwikkeling, AR Plant, AR Coproducten en Voermeesters produceert en levert AR hoogwaardige producten en voorlichting, evenals diensten voor agrarische ondernemers, of het nu om diervoeders, bijproducten, gewasbeschermingsmiddelen of meststoffen gaat.
  • Business-to-businessmarkt. Rijnzate, met overslaglocaties in Wageningen, Lienden en Doetinchem, slaat zowel grondstoffen over voor AR als voor derden. Centrale Adviesdienst Fruitteelt verstrekt als toonaangevende adviesdienst voor de fruitteelt ook advies aan andere coöperaties.
  • Consumentenmarkt. AR bedient de consumentenmarkt via de negen Welkoopwinkels die AR Winkels exploiteert.

Onze kernwaarden

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route