Menu

Om er zeker van te zijn dat onze e-mails goed aankomen, voeg alstublieft redactie@agruniekrijnvallei.nl toe aan uw adresboek of safe list.

AR Voer - 23 september 2020

Acties Sodagrain en Maxammon grain Gerst

Afbeelding: IMG_9038

September is actiemaand bij AR Coproducten. Maxammon grain Gerst bestelt u nu met korting en bij Sodagrain ontvangt u een gratis slurf!

Klik hier voor de actie.

Tip voor de voermengwagen

Tip voor de voermengwagen

Onlangs hebben de rundveespecialisten een studiedag gehad met betrekking tot het gezond voeren van melkvee om gezond hARd te kunnen melken. Een hele interessante dag met heel veel praktische tips. Een daarvan willen we alvast graag met u delen!

Klik hier voor de tip.

RMV-beurzen

RMV-beurzen

AR heeft besloten dit jaar niet deel te nemen aan de RMV-beurzen in Hardenberg en Gorinchem. Door corona is er veel onzekerheid bij standhouders en bezoekers. Hierdoor twijfelen we aan de haalbaarheid van de beurzen. Uiteraard gaan we kijken naar andere manieren om dichtbij en betrokken te blijven opereren.

Stikstofefficiëntie verhogen

Stikstofefficiëntie verhogen met Optimix Amino en Optibrok Amino

De variatie in het ruw eiwit in het rantsoen tussen bedrijven is groot. Hierdoor zijn ook de verschillen in stikstofefficiëntie tussen bedrijven groot. Waar verschillen zijn, is ook winst te behalen. Optimix Amino en Optibrok Amino zijn producten die hierbij passen.

Klik hier voor het volledige bericht.

Ds-% brijvoer aandachtspunt bij hoge mestprijzen

Ds-% brijvoer aandachtspunt bij hoge mestprijzen

De actuele mestprijzen variëren van ca. 17 tot 22 euro per m3. Deze hoge prijzen maken het noodzakelijk om te kijken of het drogestofpercentage van het brijmengsel niet omhoog kan.

Klik hier voor het volledige bericht.

Extern salderen mogelijk

Op dit moment zijn meerdere provincies bezig om extern salderen van stikstof mogelijk te maken. Daarmee kunnen bedrijven elders stikstofrechten verwerven om bedrijfsontwikkeling mogelijk te maken. Er zijn mogelijkheden voor (ver)koop en (ver)lease.

Klik hier voor het volledige bericht.

Extern salderen mogelijk

Poultry Innovation Lab

Familie Walvoort deelt ervaringen omschakelen

Actie biologische geplette gerst

Afbeelding: geplette gerst biologisch

Biologische gerst ondersteunt de koe maximaal bij een hoge eiwitmelkproductie, een goede ruwvoervertering en een optimale eiwitbenutting. Tot en met 3 oktober kunt u profiteren van een aantrekkelijke actieprijs.

Klik hier voor de actie.

Werken bij AR

Actualiteiten grondstoffenmarkt

Vers gras Inzicht

Afbeelding: 2016 Koeien in de wei

De voederwaardecijfers van afgelopen week zijn goed voor de tijd van het jaar. Echter de omstandigheden gaan veranderen: kouder weer en neerslag zijn voorspeld. De neerslag is welkom voor grasgroei.

Klik hier voor het volledige bericht en een overzicht van de actuele cijfers.

AgruniekRijnvallei Voer B.V.
T   0317-499520
E   info@argroep.nl
W  www.argroep.nl
 

Privacy statement

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route