Menu

Om er zeker van te zijn dat onze e-mails goed aankomen, voeg alstublieft redactie@agruniekrijnvallei.nl toe aan uw adresboek of safe list.

AR - 13 maart 2020

Preventieve maatregelen corona

In verband met de uitbraak van corona in Nederland heeft AR preventieve maatregelen genomen. Dit om verdere verspreiding en leveringsproblemen te voorkomen. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over.

AR-bijeenkomsten maart geannuleerd

Afbeelding: DSC_1041

AR heeft besloten de bijeenkomsten in maart allemaal te annuleren, waaronder ook de districtsbijeenkomsten. Binnenkort wordt een video beschikbaar gesteld aan onze leden waarin algemeen directeur Martin Grift de cijfers toelicht.

Begin volgende week beslissen we hoe we met de Algemene Vergadering op 7 april omgaan.

Bezoek door buitendienst

Onze specialisten van AR Voer bezoeken één relatie per dag. Wanneer ze toch meerdere bezoeken op een dag afleggen dan douchen zij tussendoor. Onze voorlichters van AR Plant blijven de percelen bezoeken. Ze proberen hierbij de persoonlijke contacten zoveel mogelijk te beperken en zoveel mogelijk telefonisch te bespreken wat zij hebben waargenomen.

Wanneer u in verband met corona liever heeft dat u niet bezocht wordt door een AR-specialist dan hebben wij daar uiteraard begrip voor. Geef het door aan uw specialist of neem contact op met onze klantenservice. Dit geldt ook voor al geplande afspraken.

Leveringen

Afbeelding: Bulkwagen-08c

AR doet er alles aan om leveringsproblemen nu en in de toekomst te voorkomen.

Wilt u wel uw bestelling zo spoedig mogelijk aan ons doorgeven?

Persoon besmet op uw bedrijfslocatie?

Geef het door aan onze klantenservice wanneer op uw bedrijfslocatie een persoon besmet is of de symptomen van corona vertoont. Wij kunnen dan passende maatregelen nemen om onze chauffeurs en specialisten te beschermen.

Grondstoffen

Afbeelding: Granen

Afgezien van de prijsontwikkelingen beschikt AR vooralsnog over voldoende voorraad en aanvoer van alle benodigde grondstoffen. Dit geldt zowel voor gangbare als biologische grondstoffen en zowel voor macrogrondstoffen als vitamines en mineralen.

Dutch Poultry Expo en BAV uitgesteld

De komende editie van Dutch Poultry Expo, die gepland stond op 17 en 18 maart 2020 in Evenementenhal Hardenberg, wordt verplaatst vanwege het coronavirus. In samenspraak met exposanten en partners heeft de organisatie besloten de beurs de beurs op dinsdag 9 en woensdag 10 juni 2020 te organiseren. De locatie blijft Evenementenhal Hardenberg.

Ook de Bouw en Agri vakdagen in Ede is verplaatst. Deze beurs vindt nu van 7 tot en met 9 oktober plaats.

AgruniekRijnvallei Voer B.V.
T   0317-499520
E   voer@argroep.nl
W  www.argroep.nl
 

Privacy statement

AgruniekRijnvallei Plant B.V.
T   0418-655944
E   plant@argroep.nl
W  www.argroep.nl

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route