Menu

Leveren van voer

27-3-2020
Leveren van voer

We doen er alles aan om u te blijven voorzien van voer en producten die u nodig heeft voor de teelt van uw gewas. Daarom hebben we diverse maatregelen genomen. Uiteraard houden we bij alles de regels van het RIVM in acht. Wij wensen u en uw naasten een goede gezondheid.

Productie
Onze fabrieken zijn alleen toegankelijk voor productiemedewerkers. Om te voorkomen dat verschillende ploegen elkaar fysiek tegenkomen vindt de overdracht op afstand plaats (telefonisch/e-mail). Verder worden toetsenborden etc. ontsmet.

Buitendienst
Onze specialisten onderhouden zoveel mogelijk telefonisch contact met u. Wanneer de situatie daarom vraagt wordt er een stalbezoek gebracht. Hierbij wordt persoonlijk contact vermeden. Na afloop van het bezoek overlegt de specialist telefonisch met de klant.

Bereikbaarheid
Onze medewerkers zijn gewoon bereikbaar, ook al werken veel van onze medewerkers vanuit huis. We merken wel dat het drukker is aan de telefoon, dit zorgt er soms voor dat u iets langer moet wachten dan u gewend bent.

Bezorgen producten
Onze chauffeurs hebben instructies gekregen om zo min mogelijk persoonlijk contact met mensen op het bezorgadres te onderhouden. De chauffeur die de dienst overneemt ontsmet altijd het stuurwiel e.d.

Persoon besmet op uw bedrijfslocatie?
Geef het door aan onze klantenservice wanneer op uw bedrijfslocatie een persoon besmet is of de symptomen van corona vertoont. Wij kunnen dan passende maatregelen nemen om onze chauffeurs en specialisten te beschermen.

AR-bijeenkomsten
Alle bijeenkomsten tot 1 juni zijn geannuleerd, waaronder ook de Algemene Vergadering.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route