Menu

AR Jongerenevenement

1-5-2018
AR Jongerenevenement

Op woensdag 20 juni wordt het AR Jongerenevenement gehouden in de Rotterdamse Haven. Met interessante sprekers, een opvallende dagvoorzitter, een boeiende rondvaart en een toplocatie belooft het een bijzondere dag te worden. De dag is bedoeld voor agrarische jongeren van 16 tot 35 jaar.

Het evenement duurt van 13.00 tot 20.00 uur. De locatie van het AR Jongerenevenement is het indrukwekkende schip ‘De Rotterdam’, het voormalige vlaggenschip van de Holland- Amerika-Lijn. De dagvoorzitter is Marijn Frank. Zij is bekend van het tv-programma de Keuringsdienst van Waarde. Sprekers Koen Dorresteijn (bestuurslid AR), Ted Swinkels (Cefetra) over de grondstoffenhandel en landbouwvisionair Kees Maas verzorgen het inhoudelijke programma. Met een rondvaartboot wordt vervolgens een bezoek gebracht aan de Rotterdamse Haven. De dag wordt afgesloten met gezellig samen eten.

Vervoer
Er worden twee bussen ingezet die langs een aantal opstapplekken gaan. Ook is het mogelijk om op eigen gelegenheid naar Rotterdam te gaan.

Blijf op de hoogte
De uitnodiging voor het evenement wordt half mei verstuurd. Wil je op de hoogte blijven? Vul dan je gegevens in op www.argroep.nl/evenement.