Menu

AR doet mee aan de VoerMonitor

9-4-2020
AR doet mee aan de VoerMonitor

In welke mate voldoet uw voerleverancier aan uw verwachtingen? En welke verbeteringen ziet u graag? In april ontvangt u van agrarisch onderzoeksbureau Geelen Consultancy een e-mail met hierin een link naar de online VoerMonitor waaraan ook AR meedoet. Wilt u deze invullen?

In de VoerMonitor wordt u gevraagd uw voerleverancier te beoordelen op onderdelen  zoals de kwaliteit en het aanbod van voeders, bedrijfsbegeleiding en voerprijzen. De resultaten van de VoerMonitor worden vergeleken met de gemiddelde scores van andere voerleveranciers. Ook worden de resultaten vergeleken met de resultaten van voorgaande edities. Al met al willen wij graag zien op welke punten wij ons kunnen verbeteren, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

7 minuten

Uw mening wordt zeer gewaardeerd. Het invullen van de VoerMonitor duurt ongeveer 7 minuten. De vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden en uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Klik hier voor de online VoerMonitor.

Vragen

Voor specifieke vragen over de VoerMonitor kunt u contact opnemen met Geelen Consultancy (0317-425958 of jan@geelen-consultancy.nl). Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

We hopen dat u uw mening geeft. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite.