Menu

Kortingsactie webshop verlengd

16-2-2018
Nieuw: webshop voor jongveeopfok

AR heeft een webshop voor voeders voor de jongveeopfok ontwikkeld. Via Jongveevoer.nl heeft u keuze uit een compleet assortiment zakgoed voor de opfok van jongvee: van kalvermelk en kalverbrok tot mineralen en ruwvoeders. De webshop bevat ook producten voor de biologische opfok van kalveren. Wegens succes hebben we de introductieactie verlengd.

Compleet assortiment
In de webshop wordt een compleet assortiment aangeboden. Naast de AR-melkpoeders worden ook de merken Sprayfo, Kalvolac en Zelmo aangeboden. Het assortiment voeders bestaat uit:

  • Kalverbrokken en -muesli's
  • Structuurbronnen (e.g. luzerne)
  • Jongveemineralen en strooisels
  • Biologische voeders

Leveringscondities, betaalmethoden en voorwaarden
Wij bezorgen de bestelling binnen twee werkdagen in heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden. Vanaf 300 kg wordt de bestelling gratis afgeleverd. De bestelling wordt geleverd op eenmalige pallets in verband met hygiëne en retourkosten. In de shop worden meerdere betaalmethoden aangeboden. Deze methoden werken met vooruitbetalen (m.u.v. AfterPay). Binnen de webshop worden dezelfde prijzen en kwantumkortingen gehanteerd als binnen AR. Voor de webshop geldt geen automatische betalingskorting en bonus- en ledenkorting.

Account
U kunt met en zonder een account een bestelling plaatsen. Wanneer u een Mijn AR-account heeft voor het webportaal, kunt u met deze inloggegevens ook inloggen op Jongveevoer.nl.

Korting
Wanneer u bij het afrekenen van uw bestelling de kortingscode ‘jongvee’ invult profiteert u van de € 25,00 korting. De code is geldig tot en met 31 maart 2018. De korting geldt bij een minimale besteding van € 400,00.

Onderdeel van AR Webshop
Jongveevoer.nl maakt onderdeel uit van AR Webshop (webshop.argroep.nl). In de loop van het jaar wordt AR webshop uitgebreid met zakgoedproducten voor de andere diersoorten.

Vragen?
Wanneer u vragen heeft over de webshop, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, 0317-499555 of webshop@argroep.nl.