Geiten
Voeding
26 juli 2023

Ontdek of jij ook de voerkosten kunt verlagen met Maxammon grain gerst

Maxammon grain gerst is een product op basis van geplette gerst. Een speciale behandeling en een uniek inkuilproces zorgen ervoor dat het product veel RE bevat en een hoge pH-waarde heeft en dus bufferend werkt. Kijk direct of het past op jouw bedrijf.

Naar de quickscan

Als geitenhouder wil je dat jouw geiten maximaal presteren en dat op een efficiënte wijze. De gezondheid van de geiten staat hierbij natuurlijk voorop. Het juiste voer speelt hierbij een sleutelrol. Het assortiment van AgruniekRijnvallei (AR) is speciaal afgestemd op de specifieke behoeftes van geiten. Voor iedere fase hebben we een passend aanbod. Al onze voeders dragen bij aan het behalen van een topresultaat.

Maak kennis met Maxammon grain gerst

Maxammon grain gerst is een zeer smakelijk en voordelig product op basis van geplette gerst. Het bevat veel langzame energie in de vorm van bestendig zetmeel en mede dankzij het hoge eiwitgehalte (ca. 18%) heeft dit product vergelijkbare eigenschappen als die van een eiwitrijk krachtvoer. Het hoge pH-niveau, van gemiddeld 9, zorgt voor een bufferende werking in de pens van de geiten.

Vul de quickscan in en ontdek of het past op jouw bedrijf

De ARwebshop is onlangs vernieuwd. De webshop bevat nieuwe functies die het winkelen nog eenvoudiger en plezieriger maken. De webshop is ook uitgebreid met een quickscan. In 3 stappen kun je ontdekken of Maxammon grain gerst in het rantsoen van jouw geiten past. Vul de quickscan in via www.arwebshop.nl/quickscan

Wil je meer weten? 

Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten, laat je gegevens achter via het contactformulier of bel met onze klantenservice via 0317-499510.

Onze specialisten geiten

Onze specialisten komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten geiten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen. Waar nodig wordt onze nutritionist ingeschakeld. Onze specialisten kunnen je onder andere adviseren over voerefficiëntie, voersystemen, automatisch melken, droogstand, opfok en bedrijfsspecifieke excretie.

Koert Kuizenga
Verkoopleider geiten
Foto Koert Kuizenga
Foto Koert Kuizenga
Contact met
Koert Kuizenga
Verkoopleider geiten
Fleur Kroone
Specialist geiten
Foto Fleur Kroone
Foto Fleur Kroone
Contact met
Fleur Kroone
Specialist geiten
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Foto Wichert Spijkerboer
Foto Wichert Spijkerboer
Contact met
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Sharon van Schaijk
Nutritionist
Foto Sharon van Schaijk
Foto Sharon van Schaijk
Contact met
Sharon van Schaijk
Nutritionist
Onze specialisten
Wichert