Menu

Biologische pluimveevoeders

Afbeelding: close up kip

Biologische hennen die uitblinken in hun prestaties? Met ons Totaalconcept pluimvee ligt dat binnen handbereik. Met een beheersbare structuur van het voer, een betrouwbare samenstelling en specialistische begeleiding kunt u nu nog beter sturen op de prestaties van uw hennen.

 

Totaalconcept pluimvee

Het totaalconcept bestaat uit drie componenten. Deze drie resulteren in een voorspelbaar resultaat.

 • Beheersbare structuur
  De biologische pluimveevoeders worden geproduceerd in onze gespecialiseerde fabriek in Barneveld. AR is met haar unieke productieproces in staat om de structuur van het voer uiterst secuur te beheersen. Unieke grondstoffen worden enkelvoudig gewalst en fijne delen worden afgezeefd en behandeld. Het resultaat is een homogeen voer met een messcherpe kwaliteit. Dit verkleint de kans op selectief pikken. De hennen krijgen hierdoor de voedingsstoffen binnen die zij nodig hebben. Wat u terugziet in de stal: gezonde hennen die goed produceren.
   
 • Betrouwbare samenstelling
  AR is de enige producent van biologische voeders die deelneemt aan VoederWaarde.nl: het keurmerk dat de voederwaarde door onafhankelijk toezicht borgt. U heeft hierdoor inzicht in wat u uw hennen voert: veilig en betrouwbaar voer. Van essentiële grondstoffen heeft AR een fysieke voorraad van tenminste vier weken. Hierdoor hoeven wij geen consessies aan de kwaliteit te doen wanneer bepaalde grondstoffen tijdelijk niet leverbaar zijn.
   
 • Specialisten begeleiding
  Onze specialisten pluimvee hebben veel kennis van en ervaring in de biologische pluimveehouderij. Uw resultaat is leidend voor ons advies. De lijnen met inkoop, nutritie en productie zijn kort.

Bekijk de folder voor meer informatie over het assortiment biologische pluimveevoeders.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route