Menu

Uw mestboekhouding goed op orde

7-12-2018

Na de jaarwisseling staat de mestboekhouding weer op u te wachten. AR Bedrijfsontwikkeling ondersteunt veel veehouderijbedrijven in diverse sectoren met het ‘Mineralen Inzicht‘-pakket. Maakt u er nog geen gebruik van? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De complexiteit aan regels vraagt steeds meer expertise. Vooral in de melkveehouderij is het mestbeleid een opeenstapeling van regels: gebruiksnormen en derogatie, grondgebondenheid, mestverwerkingsplicht, fosfaatrechten BEX en kringloopwijzer. Met het pakket Mineralen Inzicht ondersteunen we u bij het opstellen van een correcte mestboekhouding. Dat levert uiteindelijk meer inzicht in de mineralenstromen.

Mineralen Inzicht voor graasdieren of staldieren
AR Bedrijfsontwikkeling heeft diverse pakketten met onderscheid tussen graasdieren en staldieren. Veel melkveehouders maken al gebruik van het complete pakket, inclusief bemestingsplan, BEX, KringloopWijzer en periodieke updates. Voor overige graasdierhouders (vleesvee, geiten, paarden) hanteren we een beperkter pakket. Voor staldieren (o.a. varkens, pluimvee en witvleeskalveren) is het pakket vooral gericht op het opstellen van de stalbalans. Het Mineralen Inzicht-pakket wordt afgestemd op uw bedrijf.

Gratis helpdesk
Heeft u vragen? Onze telefonische helpdesk helpt u snel en deskundig. Zo bent u verzekerd van een correcte en volledige administratie, zodat ook bij een eventuele NVWA-controle alle gegevens en hulp binnen handbereik zijn.

Korting voerafnemers
Afnemers van AR Voer krijgen een prijsreductie van 50% op de pakketprijs van Mineralen Inzicht. De inhoud van het pakket wordt afgestemd op uw bedrijf.

Belangstelling?
Als u belangstelling heeft om deel te nemen aan ‘Mineralen Inzicht’ laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Stuur een mail of bel direct met Jannes Jansen, 06- 26944502.

Uw mestboekhouding goed op orde
Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route