Menu

Tips en ondersteuning Gecombineerde Opgave

19-3-2020

De Gecombineerde Opgave vraagt dit jaar meer alertheid dan voorgaande jaren. Ook tijdens de coronacrisis blijven we u volop ondersteunen. Daarbij gaan we nieuwe hulpmiddelen inzetten, zoals digitale ondersteuning.

Ten eerste hebben we een aantal tips voor u op rij gezet in het artikel Gecombineerde Opgave 2020. Deze tips gaan onder andere over de benutting van betalingsrechten en de benutting van gebruiksruimte mest.

Beperking bezoek
Wilt u ondersteuning? Onze specialisten helpen u graag, ook tijdens de coronacrisis. Echter, vanwege corona beperken we het aantal bedrijfsbezoeken. Dat betekent dat we daar waar mogelijk op afstand gaan helpen met digitale ondersteuning.

Hoe werkt digitale ondersteuning?
Er zijn meerdere digitale hulpmiddelen. In overleg kijken we welke methode het beste past. Middels een machtiging kunnen wij voor velen inloggen bij RVO. En als wij uw mestboekhouding al verzorgen, dan hebben we al veel gegevens bij de hand die nodig zijn om de Gecombineerde Opgave in te vullen. Ook is het mogelijk dat wij op afstand en met een toestemming meekijken op uw computer. Kortom: in overleg bekijken we samen wat het beste past.

Vragen of meer weten?
Heeft u advies of ondersteuning nodig, dan staan de specialisten van AR bedrijfsontwikkeling voor u klaar. Stuur een mail naar info@ar-bedrijfsontwikkeling.nl of bel met Dik Jaap Wentink, tel 06-13689803 of Aline van Brummelen tel 06-26944502.

Gerelateerde artikelen:
Gecombineerde Opgave 2020
Overschot betalingsrechten vervalt in 2020
Nieuwe mestnormen, invloed wisselend
Veranderingen mestbeleid 2020
Eisen grondanalyse wijzigen

Tips en ondersteuning Gecombineerde Opgave