Kalvermuesli AgruniekRijnvallei
Rundvee
Voeders

Kalvermuesli AR

Een goede voeropname in de beginperiode van de opfok zorgt voor een goede jeugdgroei. Met onze kalvermuesli's kun je tot wel 2,5 kg extra jeugdgroei realiseren!

De eerste 2-3 maanden van de kalveropfok is de melkperiode. Echter een goede voeropname is in deze periode ook belangrijk. Voeropname in deze fase zorgt samen met wateropname voor de ontwikkeling van de pens. Het ontwikkelen van de pens en een goede voeropname zorgen ervoor dat na het spenen het kalf voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Uiteindelijk zorgt het voor extra groei bij de kalveren.

Door middel van een voerproef heeft AgruniekRijnvallei (AR) verschillende opfokvoeders getest. Daarin kwam naar voren dat je met de kalvermuesli’s van AR tot wel 2,5 kg extra jeugdgroei realiseert. Bij 2,5 kg extra jeugdgroei, geeft een vaars al 500 kg meer melk de eerste lactatie.

Assortiment Kalvermuesli van AR

Kalvermuesli AR Maxima (24731K20)
Kalvermuesli AR Maxima is een extra smakelijke muesli waarbij de opname, de ontwikkeling en de groei van uw kalveren maximaal zijn.
Kalvermuesli AR Uniek (24735K20)
Kalvermuesli AR Uniek is uw vertrouwde kalverstructuur-muesli waarin nieuwe inzichten uit onderzoek en proeven zijn doorgevoerd. Hierdoor zorgt deze muesli voor een goede start en pensontwikkeling in de beginfase van de opfok.

Meer weten of bestellen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over Kalvermuesli van AR? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met een van onze specialisten. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via Mijn AR, ARwebshop of geef je bestelling door aan onze klantenservice via 0317-499510.

Onze specialisten jongvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Foto Dirk Italiaander
Foto Dirk Italiaander
Contact met
Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Arjan Blom
Specialist rundvee
Foto Arjan Blom
Foto Arjan Blom
Contact met
Arjan Blom
Specialist rundvee
Onze specialisten
Dirk