Kalfje AR bodywarmer iglo drinkt kalvermelk
Rundvee
Melkpoeders

Kalvermelk voor een optimale opfok

Kalvermelk is een enorm belangrijke factor voor een succesvolle kalveropfok. De kalvermelkpoeders van AgruniekRijnvallei (AR) zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, zijn smakelijk en hebben een positief effect op de gezondheid van kalveren.

De kalvermelkpoeders van AR

  • Kalvermelk AR Uniek: dit is een kalvermelk op basis van weipoeder en plataardige eiwitten dat bijdraagt aan een veilige opfok en een gezond hARde groei.
  • Kalvermelk AR Compleet: deze melk kan onbeperkt gevoerd worden na de biestperiode om op eenvoudige wijze gezond hARd te groeien.
  • Kalvermelk AR Maxima: deze melkpoeder bevat een belangrijk aandeel magere melkpoeder (MMP) en meer melkeiwit en energie.

Daarnaast verkoopt AR ook Sprayfo, Kalvolac en Normi

  • Sprayfo Geel: dit is een smakelijke melkpoeder met een hoog aandeel melkeiwit. Deze melkpoeder is zeer goed oplosbaar en eenvoudig te bereiden.
  • Sprayfo Excellent: deze magere melkpoeder bevat antistoffen tegen E. Coli, salmonella en rotavirus.
  • Sprayfo Delta: deze innovatieve kalvermelk bevat 10% meer energie, 20% lagere osmolaliteit en een lagere uitgebalanceerde mineralendosering. is geschikt voor een intensief voerprogramma.
  • Kalvolac Unique: deze melkpoeder bevat een hoog gehalte aan caseïne-eiwit.
  • Kalvolac Quick: deze poeder is gebaseerd op gemakkelijk oplosbare wei-eiwitten die door het kalf goed verteerd worden.
  • Kalvolac Power: bestaat uit 100% zuiveleiwit. Kalvolac Power is de basis voor goede opfokresultaten met een hoge jeugdgroei.
  • Normi Ass Kalvermelk: dit is een kalvermelkpoeder met 50% magere melkpoeder en 50% volle melkpoeder.

Meer weten of bestellen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over kalvermelk? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met een van onze specialisten. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via Mijn AR of geef je bestelling door aan onze klantenservice via 0317-499510.

Meer informatie?

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.

Onze specialisten jongvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Foto Dirk Italiaander
Foto Dirk Italiaander
Contact met
Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Arjan Blom
Specialist rundvee
Foto Arjan Blom
Foto Arjan Blom
Contact met
Arjan Blom
Specialist rundvee
Onze specialisten
Arjan