Rundvee
Voeders

Kalverbrok

De voeropname van kalveren en de manier waarop de pens zich ontwikkelt zijn grotendeels afhankelijk van de kalverbrok die gevoerd wordt.

Smakelijkheid zit in de grondstoffen

Een goede kalverbrok bevat de juiste balans tussen eiwitten, energie en vezels. Voor de voeropname is de keuze van de grondstoffen van groot belang. Een aantal van deze smakelijke grondstoffen zijn soja, geplette gerst, bietenpulp en sojahullen. Aan de brokken is een extra smaakstof toegevoegd om de voeropname te stimuleren.

Zuiver Voer

De kalverbrokken van AgruniekRijnvallei (AR) worden geproduceerd volgens de Zuiver Voer-filosofie. Er worden alleen zuivere grondstoffen verwerkt, die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van je dieren, en dus voor jouw rendement. Maar ook voor de wereld om ons heen.

Voordelen Kalverbrok van AR

  • Veilige kalverkorrel
  • Gezonde kalveren
  • Stimuleert voeropname, vertering en groei
  • Lekkere geur
  • Zeer smakelijk
  • Ook leverbaar in VLOG
  • Geproduceerd volgens de Zuiver Voer-filosofie

Meer weten of bestellen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over de Kalverbrok van AR? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met een van onze specialisten. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via Mijn ARARwebshop of geef je bestelling door aan onze klantenservice via 0317-499510.

Onze specialisten jongvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Arjan Blom
Specialist rundvee
Foto Arjan Blom
Foto Arjan Blom
Contact met
Arjan Blom
Specialist rundvee
Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Foto Dirk Italiaander
Foto Dirk Italiaander
Contact met
Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Onze specialisten
Dirk