Gewasbeschermingsmiddelen bestrijding bladvlekziekte mais
Ruwvoerteelt
Gewasbeschermingsmiddelen

Gewasbescherming

Voor een rendabele en kwalitatief hoogwaardige ruwvoerteelt is de inzet van geïntegreerde gewasbescherming noodzakelijk.

Voor een rendabele en kwalitatief hoogwaardige ruwvoerteelt is de inzet van gewasbescherming noodzakelijk. Met de inzet van plantversterkende middelen en ICM (integrated crop management) wordt gestreefd naar een gezond gewas waarbij de inzet van chemie kleiner wordt. Onze specialisten kunnen je ondersteunen met insecticiden, herbiciden, fungiciden.

Meer weten of bestellen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over gewasbeschermingsmiddelen? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met een van onze specialisten. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via Mijn AR of geef je bestelling door aan onze klantenservice via 0317-499510.

Meer informatie?

Onze specialisten ruwvoerteelt

Onze specialisten komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en perceelbezoek nemen onze specialisten de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen die bij jou tot een praktische goede teelt leiden. 

Bert Straten
Commercieel technisch voorlichter akkerbouw
Foto Bert Straten
Foto Bert Straten
Contact met
Bert Straten
Commercieel technisch voorlichter akkerbouw
Leo Heijdra
Productmanager ruwvoerteelt
Foto Leo Heijdra
Foto Leo Heijdra
Contact met
Leo Heijdra
Productmanager ruwvoerteelt
Onze specialisten
Bert