Rundvee
Melkpoeders

Bio Kalvermelk Unevo

Bio Kalvermelk Unevo is een biologische melkpoeder. De poeder is zo samengesteld dat je kalveren goed groeien en stralen van gezondheid.

Bio Kalvermelk Unevo bevat een hoog aandeel magere melkpoeder. Magere melkpoeder zorgt voor stremming in de lebmaag waardoor het eiwit vast kan voorverteren. Kalveren kunnen de voedingsstoffen uit deze melkpoeder daardoor goed opnemen en benutten. De melkpoeders bestaan uit 100% zuiveleiwit, waardoor het licht verteerbaar is. Door de smakelijkheid nemen de dieren de melk graag op. Bio Kalvermelk Unevo is toepasbaar in alle voersystemen.

  • 100% zuiveleiwit
  • Hoog aandeel magere melkpoeder
  • Erg smakelijk
  • Veilige start
  • Toepasbaar in alle voersystemen
  • Goed oplosbaar

Unevo Bio

Onder de naam Unevo Bio bieden wij vernieuwende producten die jouw biologisch bedrijf naar een hoger niveau tillen. Producten onder het merk Unevo voldoen aan de kwaliteitscriteria van AR, zijn aanvullend en onderscheidend en hebben een duidelijke toegevoegde waarde op het boerenbedrijf. 

Meer weten of bestellen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over biologische kalvermelk? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met een van onze specialisten. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via Mijn AR of ARwebshop of geef je bestelling door aan onze klantenservice via 0317-499510.

Onze specialisten biologisch

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Gert Tempel
Specialist rundvee biologisch
Foto Gert Tempel
Foto Gert Tempel
Contact met
Gert Tempel
Specialist rundvee biologisch
Wim Krajenbrink
Algemeen manager biologisch
Foto Wim Krajenbrink
Foto Wim Krajenbrink
Contact met
Wim Krajenbrink
Algemeen manager biologisch
Onze specialisten
Gert