Kudde schapen met lammetje
Schapen en lammeren
Voeders

Assortiment schapen

Voor een goede groei en gezondheid van schapen is het belangrijk om naast goed (weide)gras een goede kwaliteit krachtvoer en de juiste mineralen bij te voeren. AR heeft een breed assortiment voeders voor schapen en lammeren.

Het assortiment voor schapen bevat voeders voor opfok-, lactatie, en afmestfase voor zowel de reguliere houderij als de biologische. 

Zuiver Voer-filosofie

AR verwerkt individueel bewerkte grondstoffen in de schapen- en lammerenvoeders. Dit zorgt voor een rustige fermentatie. Hierdoor schommelt de pH minder, wat gunstig is voor de bacterën die de celwanden afbreken. Hierdoor blijft er minder onverteerd voer achter wat zorgt voor een betere darmflora. het resultaat: een gezond schaap. Alle producten die wij volgens onze Zuiver Voer-filosofie produceren, voldoen aan het keurmerk VoederWaarde.nl. Zo krijgen uw schapen altijd alle voedingsstoffen binnen die zij nodig hebben om gezond te blijven.

Specialist schapen

AR heeft een specialist schapen in huis. Hij heeft veel praktische kennis en kan jouw wensen vertalen in een voeradvies dat precies is afgestemd op jouw bedrijf. Het uitgangspunt is de behoefte van jouw dieren.

Assortiment opvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over het assortiment schapen- en lammerenvoeders van AR? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met onze specialist schapen Vincent Leemreize. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via Mijn ARARwebshop of geef je bestelling door aan onze klantenservice via 0317-499510.

Meer informatie?

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.

Onze specialisten schapen

Onze specialisten komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten schapen de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen. Waar nodig wordt onze nutritionist ingeschakeld. Onze specialisten kunnen je onder andere adviseren over de opfok, voerefficiëntie en gezondheid. 

Sharon van Schaijk
Nutritionist
Foto Sharon van Schaijk
Foto Sharon van Schaijk
Contact met
Sharon van Schaijk
Nutritionist
Vincent Leemreize
Specialist rundvee & schapen
Foto Vincent Leemreize
Foto Vincent Leemreize
Contact met
Vincent Leemreize
Specialist rundvee & schapen
Onze specialisten
Vincent