Afgedekte kuil
Ruwvoerteelt
Overig

Assortiment kuilfolie

Het goed inkuilen van het ruwvoer is van grote invloed op de kwaliteit van het rantsoen. AgruniekRijnvallei (AR) heeft een breed assortiment kuilfolies voor het afdekken van je waardevolle ruwvoer.

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten kuilfolie, onderfolie en wandfolie. Daarnaast kun je bij ons terecht voor kuilbeschermzeilen en zandslurven. 

Texaleen Alpha Plus

Texaleen Alpha Plus is al jaren een begrip op het gebied van inkuilfolie. Deze premium landbouwfolie is van taaie en sterke kwaliteit waarmee je zonder problemen kunt werken. 

Siloclassics

Siloclassics is een betrouwbare landbouwfolie met een goede scheurweerstand en een uitstekende UV-bestendigheid.

Onderfolie Silopro 

Onderfolie is een dunne transparantie folie en zuigt zich als het ware vast aan het ruwvoer. Met het gebruik van onderfolie wordt de kuil nog beter afgesloten en beperk je het gevaar van kwaliteitsverlies van kuilvoer aan de toplaag van de kuil. 

Wandfolie 

Wandfolie zorgt net als onderfolie voor een extra beschermlaag. Waar onderfolie vooral dient ter bescherming van de toplaag, dient wandfolie voor een goede bescherming van de zijkanten van de kuil. Bij een sleufsilo is het raadzaam om wandfolie te gebruiken.

Kuilbeschermzeil

Een kuilbeschermzeil biedt extra bescherming aan het kuilfolie van je voerkuilen. Denk bijvoorbeeld aan wisselende weersomstandigheden, vallende taken, maar het beschermt ook tegen vogels en ongedierte. 

Zandslurven

Met zandslurven kun je snel en eenvoudig de kuil afdekken. 

Voorkoopactie folie 

AgruniekRijnvallei heeft weer een tijdelijke voorkoopactie van folies. Deze actie geldt op kuilfolie, onderfolie, landbouwfolie, wandfolie en zandslurven. De voorkoopprijzen gelden tot en met 15 maart 2024. Bij het combineren van folies komt er bovendien kwantumkorting bovenop.

Aantal rollen Korting
1-3 rollen Basisprijs
4-6 rollen 4%
7-10 rollen 7%
11 rollen en meer 12%


Inkuilmiddelen

Voor een goede conservering van je gras- en maiskuil kun je inkuilmiddelen toepassen. Welke inkuilmiddelen je het beste kunt toepassen hangt af van verschillende factoren. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden


Meer weten of bestellen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over ons assortiment kuilfolie? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met een van onze specialisten. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via Mijn AR of geef je bestelling door aan onze klantenservice via 0418-655944

Bestelformulier folie

Folie

Onderfolie

Wandfolie

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.

Onze specialisten ruwvoerteelt

Onze specialisten komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en perceelbezoek nemen onze specialisten de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen die bij jou tot een praktische goede teelt leiden. 

Bert Straten
Commercieel technisch voorlichter akkerbouw
Foto Bert Straten
Foto Bert Straten
Contact met
Bert Straten
Commercieel technisch voorlichter akkerbouw
Leo Heijdra
Productmanager ruwvoerteelt
Foto Leo Heijdra
Foto Leo Heijdra
Contact met
Leo Heijdra
Productmanager ruwvoerteelt
Willine van Deuveren-Brouwer
Voorlichter akkerbouw en ruwvoerteelt
Foto Willine  van Deuveren-Brouwer
Foto Willine  van Deuveren-Brouwer
Contact met
Willine van Deuveren-Brouwer
Voorlichter akkerbouw en ruwvoerteelt
Onze specialisten
Bert