Melkrobot familie jochemsen
Rundvee
Managementondersteuning

AR Robotanalyse

Met de AR robotanalyse heb je direct inzicht in de prestaties van jouw melkrobot en jouw koeien. De sleutel voor het succes van robotmelken zijn gezonde, actieve koeien. De basis hiervoor wordt gelegd met Zuiver Voer van AR.

Het is raadzaam om regelmatig de AR robotanalyse uit te voeren. Hierdoor kunnen problemen op tijd gesignaleerd en verholpen worden. Bovendien voorkom je hiermee de kans op onnodige kosten. Jouw melkrobot levert veel gegevens over jouw koeien, maar de praktische vertaalslag ontbreekt vaak. AR voert de analyse uit op jouw bedrijf en de resultaten hiervan worden weergegeven in overzichtelijke tabellen en grafieken. Uiteraard is het ook belangrijk om de stal in te gaan en het rantsoen van de melkkoeien en droogstaande koeien grondig te bekijken. Op basis van alle bevindingen geven wij een passend advies.

Gezond hARd (robot)melken

Vaak worden koeien actief gemaakt door veel ruwe celstof in de brok te verwerken. De energieopname wordt hierdoor verhoogd. Door onze Zuiver Voerfilosofie wordt rust, pensgezondheid en een hoge energievoorziening gecombineerd in één brok.

Actieve koeien

Het aantal weigeringen in relatie tot melkproductie is erg bepalend voor het succes van robotmelken. De AR robotanalyse maakt inzichtelijk hoe deze relatie op jouw bedrijf is.

Pensgezondheid

De pensgezondheid wordt bepaald door de productie van vetzuren, welke ook bepalend zijn voor de melkproductie. Met Zuiver Voer kan de vluchtige vetzuurproductie worden gestuurd.

Meer weten of ook deelnemen aan de AR robotanalyse?

Heb je vragen of wil je ook deelnemen aan de AR Robotanalyse? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met onze melkrobotspecialisten Jeroen van Veldhuizen, Mark ter Braak of Gerco Zwijnenburg

Onze specialisten melkvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Jeroen van Veldhuizen
Productmanager rundvee
Foto Jeroen van Veldhuizen
Foto Jeroen van Veldhuizen
Contact met
Jeroen van Veldhuizen
Productmanager rundvee
Mark ter Braak
Specialist rundvee
Foto Mark ter Braak
Foto Mark ter Braak
Contact met
Mark ter Braak
Specialist rundvee
Gerco Zwijnenburg
Specialist rundvee
Foto Gerco Zwijnenburg
Foto Gerco Zwijnenburg
Contact met
Gerco Zwijnenburg
Specialist rundvee
Onze specialisten
Gerco