Wil jij toekomstgericht werken en vernieuwend ondernemen?

Binnen de Topopleiding Melkveehouderij Ondernemerschap worden de voedingslessen verzorgd door AgruniekRijnvallei.

De Nederlandse melkveehouderij is volop in beweging. Goed kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen binnen de sector is daarom van groot belang. In de Topopleiding Melkveehouderij en Ondernemerschap van Yuverta llo richten we ons op dagelijkse bedrijfsvoering en ondernemerschap.

Je leert doeltreffende verbeteringen door te voeren binnen je eigen bedrijf of bij je werkgever. Aan de hand van diverse thema’s brengen experts uit het bedrijfsleven je vakkennis naar een hoger niveau. Er is onder andere aandacht voor de vaktechnische cijfers van een melkveebedrijf. Je leert de cijfers te beoordelen en in perspectief te plaatsen. Hierdoor krijg je meer gevoel bij cijfers rondom grasland, voeding, jongveeopfok en diergezondheid.

In de topopleiding Ondernemerschap ga je aan de slag met het schrijven van een bedrijfsplan waarin je een financiële doorkijk maakt naar je bedrijfsontwikkeling voor de komende vijf jaar. De meeste bedrijfsplannen worden ook daadwerkelijk uitgevoerd tijdens of na de opleiding. Meer weten? Ga naar llo.yuverta.nl of neem contact op met levenlangontwikkelen@yuverta.nl.